Hotell & Boende i Högbo – Sandviken

Vi erbjuder 24 bäddar fördelat på 9 trivsamt inredda rum med hög standard varav en suite med plats för större sällskap och familjer. Samtliga våra rum har extra breda kvalitetssängar från märket DUX. Rummen har dusch, toalett, Tv, bredbandsuppkoppling via fiber, generös skrivbordsyta och en fåtöljgrupp med sidobord.

Suite med utsikt över landsbygd
Vår luftiga och härliga suite är stilfullt inredd med fyra bäddar, två fåtöljgrupper, matbord och sittplatser i vinkel med utsikt över landsbygden, generös skrivbordsyta och en avkopplande hörna med divansoffa och 40’’tv!

Kombi-luxe rum
Vårt rum som vi kallar Kombi-luxe är en praktisk lösning för de som reser med fler i sitt sällskap. Vi erbjuder där två dubbelrum intill varandra som med en låsbar dörr även kan sammanslå rummen och öppnas upp till en gemensam area, så kallat Kombi-luxe rum.

Inredningen är av hög kvalité och väl utvalda material från lokala skräddare. Vi vill gärna att ni som gäst får känslan av det lilla extra när ni bor hos oss. Våra hotellrum är erkända för djupsovande nätter i tyst naturmiljö, därför vågar vi utlova varje gäst en sovgott-garanti. Välkomna till lugn och ro på landet!