Konferens & Möten

Skommarsgården erbjuder konferenser i högsta avskildhet med det lilla extra. Här är förutsättningarna för en lyckad konferens de bästa. Vacker och rofylld miljö, god mat, enskilt fokus och personligt familjärt bemötande. Prova vårt smultronställe så får ni se vad vi menar!

Här är ni vårt största och enda fokus. Att vara ett litet, familjedrivet företag har många fördelar. Vår konferenspersonal bokar endast en grupp åt gången i byggnaden vilket gör att här endast konfererar slutna sällskap.

Det är något speciellt med att kliva innanför dörrarna hos oss, borta bra med hemma bäst. Välkommen hem till oss på Skommarsgården!

Skommarsgården är något för er som söker exklusiviteten i att få arbeta ostört i en stillsam anläggning avsedd enbart er. Här känner ni er direkt som hemma i den ljuvliga inomhusmiljön, med naturen inpå knuten och en vidsträckt utsikt över landsbygden som inspirerar till kreativt arbete. Ta gärna en promenad i omgivningen. Frisk luft gör underverk!

Vår personal hjälper er till ett lyckat skräddarsytt koncept för varje unik kunds behov och önskan till resultat. Kontakta oss så berättar vi gärna mer för er vilka upplägg som kan ordnas för just er konferens!

Mycket välkomna till oss i Högbo, vår gästrikepärla väntar på er!

Företagets styrka ligger i samspelet mellan kollegor

Lyckas med aktiviteterna

En konferensaktivitet ger både nytta och nöje. Den blir något att se fram emot, den bygger relationer och skapar minnen samtidigt som gruppen får möjlighet att bearbeta dagen. En företagsaktivitet med skratt sätter en extra stämning och tillför en positiv aura.

I samband med din konferens eller kurs hjälper vi gärna till med att anordna en minnesvärd gruppaktivitet. Möjligheterna är inga för stora och vi skulle kunna ge er en lång lista på aktiviteter som vi erbjuder inför ert nästa möte. Vi har även turen att i samarbete med Äventyrsservice kunna skräddarsy lustfyllda prövningar och oförglömliga upplevelser i den utmaningsnivå just ni söker!

  • Måla ett alster – Måla av din kollega i färgsprakande akryl
  • Turridning på islandshäst i Högboskogarna
  • Grillstuga
  • Bastu
  • Gin Yoga
  • Matlagning med kock
  • Äventyrsservice

Utöver ordinarie utrustning erbjuder vi trådlös internetuppkoppling via bredbandsfiber, tillgång till dataprojektor, TV.
I anslutning till lokal finns frukt, godis och vatten.

Sittningar
Stora salen
Vårt största konferensrum
Plats för 50 personer

Salongen
Plats för 16 personer

Grillkåtan
Låt elden vara budbärare och använd den som ett verktyg till reflektioner. Det här är platsen för dig som vill öppna gruppmedlemmarnas sinnen för kreativa idéer och införa ett nytänkande i företaget. Länge har vi samlats kring lägerelden när vi fattar viktiga beslut som hjälper oss att utveckla!

Låt oss leka med elden och be gruppen fantisera om vad elden står för; ex. värme, energi, trygghet, gnista. Det blir en grundpelare i vidare diskussioner.

Start ledord;
Vad brinner er verksamhet för?
När känner ni er som mest gnistrande?
Brinner det för mycket någonstans?
Jag har ett brinnande engagemang för…
Vilka vedträn behöver vi lägga in för att…
Kontakta oss vid intresse! Vi hjälper dig vidare med diskussionsämnen.

I vår unika grillkåta ryms 25 personer. Det är även en utmärkt plats att samla föreningar och laggrupper i för taktik och genomgång.

Varför inte kombinera ert möte i kåtan med en grillmiddag i vildmarksanda på våra renfällar?

Intresserad?
Fyll i formuläret nedan eller ring oss på tel: 070-555 83 01 så berättar vi mer!